☠️در طول دهه هاي پس از انقلاب جان آدمي، به متاع ارزاني تبديل شد. دهه شصت دهها هزار نفر در نزاع سياسي با حكومت و نهاد قدرت كشته شدند و اين كشتار از خيابان تا زندان، از شهر تا روستا و از مركز تا مرزها بنام دين، قدرت و كسوت صورت گرفت.
☠️در دهه شصت صدها هزار نفر در جنگ نامقدس كشته و تقريبا بهمين ميزان مجروح، معلول و مصدوم شيميايي شدند بيي آنكه تلاشي براي پايان جنگ نابرابر به سرانجام رسد و بنام خدا و دين صفت مقدس يافت.
@alitayefi1
☠️در طي چهار دهه دهها هزار انسان آسيب ديده اجتماعي و فعال سياسي و دگرباشان فكههههري، ديني و انديشه ورز اعدام شدند بي آنكه ولايت و حكومت پلكي بر هم زند و اين فتاوي حاكمان شرع بنام دين و كتاب مقدس صورت گرفت.
☠️در طي چهار دهه ميليونها نفر جان خود را بر اثر نزاعها، تصادفات، بيماريهاي سخت، خودكشي و خودسوزي، اعتياد و ديگر بحران هاي اجتماعي از دست دادند و اينهمه بخاطر ناتواني و عجز حكومت ديني و سوءمديريت سياسي و اجتماعي جمهوري اسلامي انجام پذيرفت.
@alitayefi1
☠️در طي چهار دهه شيون مرگ در خانه ها و خانواده ها، موسيقي عزا بر گوش و جان ملت نواخت. جان انسان فاقدِ قدرت، ارزان ترين كالايي بود كه به گزاف هدر مي رفت ولي هيچكس بر مرگ اين انسانها در جامعه اسلامي با حكومتي ديني مويه نكرد و روزهاي پي در پي عزاي عمومي حكومتي برپانكرد.
☠️امروزه در مفاهيم اجتماعي، علاوه بر مرگ، هراس از مرگ، مرگ نيمه تمام، شامل گرسنگان رو به مرگ كه قريب ٢٠ درصد مردم را تشكيل مي دهد نيز در مقوله مرگ شناسي است و سطوح ديگري از مرگ روزمره شده در ايران اسلامي را بنمايش مي گذارد.
@alitayefi1
☠️مرگ در ايران فقط پديده اي زيستي و جمعيتي نيست. مرگ در جامعه اسلامي پديده اي اجتماعي و سياسي، اخلاقي و ديني و غير طبيعي و نرماتيو است. مرگ در جامعه شناسي ايران، قرباني شدن ملتي در برابر حكومتي با نام دين است.
☠️در جامعه اسلامي ايران، مرگ به كسب و كار بزرگي تبديل شده است كه بصورت يك صنعت بزرگ در عرصه هاي مختلف رخ داده و توجيه مي شود. به تعبير اليوت، جامعه شناس، شيوع مرگ به مصيبت زدگي و اندوه انبوه مردمي منجر مي شود كه زندگي براي آنان به زمينه تهديدي به مرگ مبدل مي شود.
☠️اما مرگ طبيعي سران حكومتي و شيوخ صاحب قدرت به چنان مراسم "حكومتي"عظيم اجتماعي تبديل مي شود كه در آن عزاداري حكومتي در قامت ملي اعلام مي شود و جان انسان در قدرت ارزش والا مي يابد. به تعبير جرج اورول :
همه (مرگها) باهم برابرند
بعضي (مرگها) برابرتر!
علي طايفي
https://telegram.me/alitayefi1
۱ نظر:
نویسنده محترم وبلاگ +++
با سلام و عرض ادب
من علیرضا مجیدی، مدیر و نویسنده سایت «یک پزشک» هستم: http://1pezeshk.com
خیلی مختصر جهت آشنایی باید اشاره کنم که سایت یک پزشک از حدود 10 سال پیش کار خود را شروع کرده است و در این مدت توانسته جایگاه مناسبی در وب فارسی پیدا بکند و یکی از معدود وبلاگهای نسل اولی است که هنوز به کار خود ادامه میدهد.
اما علت این ایمیل:
مدتی بود که متوجه شده بودم که در غوغای شبکههای اجتماعی از تلگرام گرفته تا اینستاگرام، وبلاگها در حال از دست موقعیت و جایگاه خود هستند و وبلاگنویسها آن شوق و انرژی قبلی را جهت نوشتن مستمر و توسعه کار خود را ندارند.
با بررسیهایی متوجه شدم که نمیتوان فقط رونق شبکههای اجتماعی را دلیل رکود وبلاگستان فارسی دانست و خود ما وبلاگنویسها هم با از دست دادن نوآوری و بها ندادن به تعامل و همکاری بین خودمان، به این مشکل دامن زدهایم، به عبارت دیگر، مدت بسیار زیادی است که مانند جزیزههای جدا از هم شدهایم و هر کدام تنها وبلاگ خودمان را میبینیم و بس.
بعد از مدتی، تصمیم گرفتم که یک راهکار عملی را آزمایش کنم:
راه حلی که به نظر رسید این بود که خروجی فید تعداد زیادی از وبلاگها را که بخش قابل توجهی از انها مورد کملطفی قرار گرفته بودند، گردآوری کنم و در یک مجموعه گردآوری کنم و به خوانندگانم معرفی کنم. تعداد این وبلاگهای فارسی 300 عدد است و در آینده بر تعداد آنها افزوده خواهد شد.
سپس یک راهنمای تصویری مشروح در چند قسمت در سایت «یک پزشک» نوشتم و به خوانندگانم شیوه کار با فیدخوانها را آموزش دادم.
فاز یک کار و تلاشم که البته با صرف وقت و انرژی بسیار زیاد انجام شد، نسبتا موفق بود. طوری که وبلاگهایی که پیش از این بعضا به تعداد انگشتان یک دست هم، خواننده فیدی نداشتند، هماینک نزدیک به 300 خواننده فیدی پیدا کردهاند.
وبلاگ شما هم یکی از وبلاگهای خوبی بود که طبق سلیقه و تشخیص من کاملا شایستگی حضور در جمع وبلاگهای منتخب را داشت.
-------------------
اما در فاز دوم تلاشم، به شدت نیازمند حمایت فکری و عملی شما هستم.
در صورت قبول زحمت شما دوستان عزیز، دورنمای خوبی که میتوانم ترسیم کنم اینها هستند:
افزوده شدن خوانندگان فیدی شما به حداقل 10 برابر این تعداد. این تعداد میتواند در صورت مشارکت همه به صورت تصاعدی و انفجاری بالا برود.
ایجاد یک جامعه فیدخوان ساعی و پویا و اندیشمند، مشابه جو سابق گوگل ریدر
شما میتوانید مطمئن باشید که نوشتههایتان توسط حداقل چندصد نفر همیشه مطالعه و پایش میشود.
افزایش ترافیک و هیت وبلاگ شما
و در نهایت خروج وبلاگستان از رکود فعلی
اینها حتما در نگاه اول اهداف بلندپروازانهای به نظر میرسند، اما من حتم دارم در صورت همکاری همه شما دوستان عزیز، کاملا قابل دسترس هستند.
-----------
اما شما چگونه میتوانید به من و وبلاگستان در راه رسیدن به اهداف بالا کمک کنید؟
1- لطفا شخصا درسنامه خبرخوانی - فیدخوانی و سوژهیابی را مطالعه کنید:
http://1pezeshk.com/archives/category/feed-reading-and-blogging
مجموعه فیدی گردآوری شده توسط «یک پزشک»، علاوه بر فید وبلاگهای ایرانی دارای مجموعههای مرتبشده از صدها فید سایتهای خبری ایرانی و فرنگی در موضوعاتی متنوع از فناوری و اخبار عمومی گرفته تا فرهنگ و سینما و ورزش است و میتواند منبع خبری برای مطالعه شخصی شما باشد و نیز سوژههای مناسبی برای مطالب وبلاگیتان فراهم کند:
من در درسنامه با زبان سادهای شیوه فیدخوانی را برایتان توضیح دادهام.
لطفا مجموعه فیدی «یک پزشک» را دریافت کنید و اگر پیش از این فید نمیخواندید، مدتی فیدخوانی را امتحان کنید، به طور حتم مشتاق خواهید شد!
2- لطفا در وبلاگ خود درسنامه «یک پزشک» را معرفی کنید و مختصری در مورد آن توضیح بدهید و به این درسنامه لینک بدهید.
3- لطفا در شبکههای اجتماعی خودتان (توییتر - تلگرام- اینستاگرام - فیس بوک- گوگل پلاس و ...)، در مورد این تلاش و آرزو بنویسید و به دنبالکنندگان خود توصیه کنید که فیدخوان بشوند.
4- از خوانندههای خود بخواهید که از ویژگیهای اجتماعی فیدخوان اینوریدر استفاده کنند. یعنی:
لایک کردن نوشتههای خوب- به اشتراک گذاشتن آنها و درج کامنت زیر فیدها
5- لطفا پیشنهادی ارزشمند خود را ارائه کنید. اگر وبلاگ فعال یا سایتی را میشناسید که شایسته حضور در جمع مجموعه فیدی گردآوری شده توسط من است، حتما لطف کنید و به من معرفیاش کنید. تا در نسخه بعدی مجموعه فیدی همه بتوانند از مطالب این وبلاگها/سایتها بهره ببرند.
6- و یک خواهش شخصی، اگر صلاح دانستید و مایل بودید ممنون میشوم اگر سایت «یک پزشک» را هم در لینکدانی خود بگنجانید و لینک کنید.
http://1pezeshk.com
پیروز باشید
ارادتمند همه شما
علیرضا مجیدی/ عضو کوچک وبلاگستان فارسی
ارسال یک نظر